Tiger-TV

Gratulerer Petter!

Petter Eliassen - Reistadløpet 2017

Der satt den! Sesongens første seier (sett bort i fra prologen) i Visma Ski Classics. I langløpscupens råeste løype, står den råeste løperen fram og vinner komfortabelt foran resten av verdenseliten i langløp. I renn etter renn har han dratt feltet i kilometer på kilometer, men brukt opp kreftene før innspurten. I dag vant Petter det 53 kilometer lange Reistadløpet fra Setermoen til Bardufoss i Midt-Troms, og han gjorde det på imponerende vis. Han gikk fra i den første bakken opp mot Orta, og til slutt var han hele 3 minutter og 17 sekunder foran i mål!

Anders Aukland tok andreplassen, foran Simen Østensen.

 

Petter Eliassen - Reistadløpet 2017
Foto: NRK (skjermdump)

 

Seier på festesmøring
Det måtte nesten bli festesmøring for langrennskongen i dag. To av stigningene i rennet er såpass lange og harde, og det viste seg da jentene hadde startet på bakkene, at differansen ville bli for stor for de med blanke ski. Godt valg! Tord Asle Gjerdalen, Andreas Nygaard og resten hadde aldri en reell sjanse i dag. Heller ikke de andre gutta med festesmøring hadde noen mulighet. Anders Aukland, Simen Østensen og Lukas Bauer hadde fordel av å gå sammen da de jaget Petter, men allikevel klarte vår sjefstiger å sige jevnt i fra hele veien. Utrolig sterkt gjort.

 

Petter Eliassen - Reistadløpet 2017
Foto: NRK (skjermdump)

 

Vi gratulerer så mye med et fantastisk godt løp i nydelige omgivelser i Nord-Norge! Meget gledelig fikk vi også Stian Hoelgaard inn på 6. plass, Kjetil Dammen på 8. plass og Anders Høst på 9. plass. Torgeir Skare Thygesen ble nummer 33. I kvinneklassen vant Justyna Kowalczyk, og Line Korsgren endte på 11. plass.

Del dette med dine venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *