Tiger-TV

Glitrende av Andrew Musgrave!

VM på ski 2017 ble, som sikkert de fleste vet, avsluttet med fem-mila på søndag. Martin Johnsrud Sundby mislyktes i å ta sitt første individuelle VM-gull, og ble nummer fem. Alex harvey fra Canada tok gull, foran Sergey Ustiugov og Matti Heikkinen. Men mannen som kom på fjerdeplass, britiske Andrew Musgrave, sjokkerte alle! Det vil si – han sjokkerte ikke oss. Leaseplan Tigers. Vi vet nemlig at Andrew er en av verdens beste langrennsutøvere. Vi vet hvor knallhardt han har trent i mange mange år, og vi vet hvordan han har sett ut på trening den siste tiden.

Like fullt er prestasjonen helt fantastisk og svært gledelig! fem-mila avsluttet et godt VM for Andrew – og han og vi kan nå for alvor begynne å tenke på neste år OL i Sør-Korea.

 

Andrew Musgrave på O2-test
Andrew Musgrave. Her fra O2-test

 

Andrew Musgrave

 

En brite til topps – media går bananas

Mediene har kastet seg over nyheten om at skotten Andrew utklasset det meste av langrennseliten, og de fatter ikke at en brite kunne slå nordmennene. Også alle sammen av dem da gitt. Men som nevnt ovenfor – det sjokkerer ikke oss, og det sjokkerer nok ikke de som har fulgt litt med på langrenn de siste årene heller.

Andrew har altså bodd i Norge i åtte år. Han har norsk kjæreste, og prater språket vårt så godt som flytende. Han er en av fire allround-løpere på vårt lag Team Leaseplan, og trenes av Hans Kristian Stadheim og vår manager Thomas Alsgaard.

Andrew Musgrave - 4. plass i VM i Lahti - 50 kilometer
Foto: Kai Pfaffenbach

 

Gratulerer så mye med et strålende verdensmesterskap Andrew!

Del dette med dine venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *